top of page
Glasses on Spiral Notebook

Om Uppsala Hälsocenter

Filial till Aros Hälsocenter 

Välkommen till Uppsala Hälsocenter

Om Uppsala Hälsocenter - Lättakut för fysisk och psykisk hälsa

Som filial till Aros Hälsocenter erbjuder vi  psykologisk behandling inom ramen för primärvård. Under våren 2022 utökas verksamheten med en unik lättakutmottagning för fysisk  och psykisk hälsa. 

På Uppsala Hälsocenter värnar vi om Hela människan och tar emot bokningar för både psykiska och fysiska besvär. I vårt hälsoteam arbetar läkare, sjuksköterskor, psykologer, undersköterskor och kuratorer sida vid sida. 

IMG_9233.JPEG

Kungsgatan 115

aros448.jpg

Götavägen 4

Om Aros Hälsocenter - Uppsalas hemtrevligaste vårdcentral 

Aros Hälsocenter är en hemtrevlig vårdcentral i centrala Uppsala. Mottagningen finns i en stor anrik villa i Kåbo, byggd 1915, intill Stadsskogen och ett stenkast från universitetsområdet och slottet. Aros Hälsocenter har avtal med Region Uppsala.

Aros Hälsocenter är sedan länge etablerad och en mycket populär privat vårdcentral. Vårdcentralen har drygt 9000 listade patienter. Mottagningen har ca 25 medarbetare som arbetar i team för att ge patienten den bästa medicinska servicen och ett professionellt bemötande. På mottagningen arbetar läkare, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, dietist, psykolog, kurator, psykoterapeut och fysioterapeuter.
Vill du lista dig på Aros Hälsocenter? Klicka här! 

Uppsala Hälsocenter

Lättakutmottagning för psykisk och fysisk hälsa

Kungsgatan 115, 753 18 Uppsala

 

Verksamhetschef

Malin Zamac och Maria Åkerdahl

verksamhetschef@uppsalahalsocenter.se

Fakturafrågor: 

faktura.uhc@uppsalahalsocenter.se

Aros Hälsocenter

Vårdcentral

Götavägen 4, 752 36 Uppsala 

018 - 69 60 15

 

Verksamhetschef

Sofia Berg Blomkvist

verksamhetschef@arosahalsocenter.se

meliva-logo-greenblack.png

Sedan 2022 är Aros Hälsocenter och Uppsala Hälsocenter del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus.

bottom of page